Xhafer Prengzi


Faqja Kryesore    Artisti     Galeria    Projekte     Kontakt


 

Se shpejti ...

 

 

Xhafer Prengzi

Adresa: Bulvd Blu, #7, Kamze, Tirane.

Cel: +355 68 2258896

E-mail: info@xhaferprengzi.com

 

     
 

A ka gje me te bukur se ngjyrat e lindjes se diellit te perflakur  qe grisin mjegullen dhe rete e erreta te nates mbi  shkrepat e bjeshkeve duke zbukuruar rrudhat e shekujve mbi shkembijte e thepisur?

Aty ku lulet e bores hedhin valle bashke me eren dhe uji i Valbones gurgullon qe kur toka eshte krijuar...

Aty eshte dhe shpirti im ne lirine e kreheve te frymezimit tim...

 

Xhafer Prengzi

 

2010  -  Xhafer Prengzi - Artisti - Mundesuar nga Www.OneClickWeb.Info
Adresa: Bulvd Blu, #7, Kamze, Tirane. Cel: +355 68 2258896
E-mail:
info@xhaferprengzi.com