Xhafer Prengzi


Faqja Kryesore    Artisti     Galeria    Projekte     Kontakt


 

 

 

 

 

       

Sallon

Kuzhine

Sallon

 

   

A ka gje me te bukur se ngjyrat e lindjes se diellit te perflakur  qe grisin mjegullen dhe rete e erreta te nates mbi  shkrepat e bjeshkeve duke zbukuruar rrudhat e shekujve mbi shkembijte e thepisur?

Aty ku lulet e bores hedhin valle bashke me eren dhe uji i Valbones gurgullon qe kur toka eshte krijuar...

Aty eshte dhe shpirti im ne lirine e kreheve te frymezimit tim...

 

Xhafer Prengzi 

 

Dhome Femijesh

 

Dhome Gjumi

Dhome Femijesh


Portik
 

Shkalle te brendshme

Sallon me oxhak

 

       

 

 

       
Bar Jezerca Dhome Ngrenie Bar Jezerca        
             

2010  -  Xhafer Prengzi - Artisti - Mundesuar nga Www.OneClickWeb.Info
Adresa: Bulvd Blu, #7, Kamze, Tirane. Cel: +355 68 2258896
E-mail:
info@xhaferprengzi.com